Findbog.dk by athenas

 

GENERELT.

Nærværende generelle salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på enhver aftale indgået mellem Athenas på hjemmesiden www.findbog.dk

Aftalepartner ved handel i web-shoppen er Athenas ApS, CVR-nr. 28 97 19 90, Vestergade 63, 2. sal, 5000 Odense C.

Henvendelser kan foretages via e-mail: [email protected] eller telefon: 4697 5029.

 

AFTALEINDGÅELSE OG ORDREBEKRÆFTELSE.

Når en bestilling er modtaget fremsendes ordrebekræftelse til den indtastede e-mailadresse. Bestilling er et tilbud om køb, og der er først indgået en bindende aftale, når ordrebekræftelsen er modtaget hos kunden. Det kan i sjældne tilfælde forekomme, at varen i web-shoppen er udsolgt, sker dette vil leveringstiden være lidt længere.

Såfremt der opstår problemer med ordren, vil De blive kontaktet telefonisk eller pr. e-mail hurtigst muligt.

 

LEVERING.

Varer leveres med Post Danmark eller TNT.

Leveringstiden er 2-6 dage for produkter sendt med Post Danmark, med mindre andet fremgår af produktets informationstekst.

 

LEVERING TIL UDLANDET.

Der leveres til udlandet.

Athenas gør opmærksom på, at leverancer til udlandet vil blive pålagt yderligere fragtomkostninger, som vil fremgå af ordrebekræftelsen. Derudover vil leveringstiden være længere.

 

BETALING OG PRISER.

Hos www.findbog.dk kan der betales med følgende kreditkort: Dankort, E-dankort, Visa, MasterCard, American Express, JCB, Diners Club.

Alle priser er inklusive moms, og køber kan ikke fratrække købsmoms.

 

FRAGT.

Vil afhænge af antallet af bøger der bestilles, men fragtomkostningen vil blive holdt på et minimum.

 

REKLAMATION, RETURRET OG TRANSPORT.

Der er 14 dages reklamationsret for mangler ved det købte produkt.

Der skal ske undersøgelse af den købte vare ved modtagelse. Såfremt der opdages en mangel eller fejl ved det leverede produkt, bedes I straks reklamere til [email protected] hvorefter reklamationen vurderes af Athenas. Er dette tilfælde vil manglen enten blive afhjulpet, eller der vil ved samtidig returnering af den pågældende vare blive udstedt tilgodebevis til handel hos Findbog by Athenas.

Athenas betaler portoen såfremt det aftales, at den mangelfulde vare skal returneres.

Såfremt varen er transportbeskadiget ved modtagelsen, skal der foretages reklamation inden for 14 dage til Athenas. Dette gælder endvidere, hvis leverancen ikke er kommet frem. Athenas er ansvarlig for transportskader i forbindelse med levering af varen fra Athenas til kunden.

Leveringstiden i web-shoppen er kun anslåede frister. Det må påregnes, at der kan forekomme afvigelser fra denne leveringsfrist.

Ved returnering af varer er kunden ansvarlig for eventuelle skader i forbindelse med returleverancen eller forsvundne forsendelser. Ved tvist skal kunden kunne forevise kvittering fra Post Danmark med pakkenummer og track and trace-nummer.

 

FORTRYDELSESRET.

I henhold til Forbrugeraftalelovens § 17 er der ved handel på Internettet 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen regnes fra den dag, hvor varen er modtaget hos kunden.

Såfremt fortrydelsesretten ønskes anvendt, skal varen returneres til adressen Vestergade 63, 2. sal, 5000 Odense C, inden udløbet af fortrydelsesfristen. Det er ikke et krav, at den returnerede vare er modtaget hos Athenas inden fristens udløb.

Ved tvist om, om der er foretaget rettidig returnering, skal kunden kunne forevise kvittering fra Post Danmark med pakke- og track and trace nummer.

Det betalte beløb returneres inklusive de betalte fragtomkostninger. Såfremt der ikke er vedlagt oplysninger om bankkonto, hvortil pengene kan overføres, udstedes der tilgodebevis til handel i web-shoppen.

Fortrydelsesretten er betinget af, at produktet er i samme stand og mængde, som ved levering.

 

FORBEHOLD.

Der tages forbehold for trykfejl, fejl i varernes infotekst, udsolgte varer, prisændringer, forkerte prisangivelser, forsinkelser hos postvæsen/TNT eller anden tredjemand.

Athenas er ikke ansvarlig for ovennævnte og deraf følgende tab hos kunden.

 

SIKKERHED.

Vores transaktioner varetages af vores betalingsleverandør (PSB) via ePay.

Alle transaktioner/betalinger foregår via sikker SSL forbindelse, på dertil opstillet separat server hos ePay.